Keramika Ljubljana nam je omogočala ustvariti nakup novih keramičnih ploščic

Po kar nekaj letih življenja v istem stanovanju, smo se odločili, da bo potrebno določene prostore malo prenoviti. To pa je vključevalo več ali manj vse prostore, kjer smo imeli keramične ploščice. Te pa so bile že zelo zastarele in pa nekoliko rabljene, saj so bile že popokane. Preurediti pa smo tako morali kletni prostor, kjer smo imeli na tleh keramične ploščice, nato pa še ploščice v kopalnici in pa kuhinji.

Tako pa smo pogledali, kakšno kolekcijo ima kaj keramika Ljubljana. Ko pa smo videli, da ima keramika Ljubljana ogromno kolekcijo kvalitetne keramike po super ceni, pa smo vedeli, da se bomo morali odpraviti tja. Tako pa smo se najprej odpravili na en hiter pregled vseh različnih keramičnih ploščic, ki so jih imeli na voljo. Nato pa smo si v glavi izrisali približno sliko, kaj bi najbolj pasalo v kopalnico, kuhinjo in pa kletni prostor.

Keramika Ljubljana nam je omogočala ustvariti nakup novih keramičnih ploščic

Nato pa smo se vrnili domov, kjer smo izmerili vse prostore, kjer so bile potrebne keramične ploščice. Za kuhinjo pa smo jih potrebovali zelo malo, kajti ploščice imamo zgolj okoli kuhinjskega korita, saj smo tako zaščitili steno pred vodo, ki lahko med pomivanjem posode poškropi steno in bi tako uničila barvo. 

Nato pa je bila naša naslednja postaja keramika Ljubljana, kjer smo začeli zbirati ploščice. Za kopalnico smo se odločili, da bomo kupili nekoliko večje keramične ploščice in to v sivi barvi, saj bi to naredili kopalnico nekoliko bolj moderno. Za kletni prostor pa smo prav tako vzeli sive ploščice, vendar veliko temnejše, da se nebi poznala vsa umazanija ki pride z kletnimi prostori. Nato pa je le še ostalo, da kupimo ploščice za kuhinjo, kjer pa smo vzeli iste, kot imamo barvo stene v kuhinji, saj bi se to najbolje prilegalo.

Tako pa smo zaključili ta naš nakup, katerega pa nam je keramika Ljubljana omogočila opraviti po zelo ugodni ceni.